Nieuws

Nederlandse conferentie in aantocht!
12 februari 2012

Na een geslaagde Arabische openingsconferentie staat de volgende conferentie alweer voor de deur. Van 24 tot en met 26 februari 2012 zullen Stichting as-Soennah en team al-Yaqeen hun eerste Nederlandstalige conferentie houden in de nieuwe moskee, met als thema: ‘Het oproepen tot het goede en het verwerpen van het slechte.’ Deze drie dagen zullen volledig toegewijd worden aan het Nederlandstalige publiek.

De bouw van de moskee stond het de afgelopen jaren niet toe om een grote Nederlandstalige conferentie te organiseren. Het nieuwe gebouw is helemaal klaar, alle lof zij Allah, en dit is nu de eerste Nederlandstalige conferentie in dit nieuwe gebouw.

In een tijd waarin wij zien dat vele moslims dreigen te ontsporen en wegen inslaan die alles behalve prijzenswaardig zijn, voelen wij ons geroepen om het verantwoordelijkheidsgevoel bij zowel de jongeren als de ouderen aan te wakkeren. We willen aantonen dat deze gemeenschap een eenheid vormt en ten dienste staat van elkaar.

Gedurende deze drie dagen zal dan ook ruime aandacht worden besteed aan dit grootse onderwerp. Middels ochtendlessen, lezingen, panels, vraag-en-antwoord sessies en vele andere activiteiten zal getracht worden om de moslimgemeenschap in Nederland zoveel mogelijk bij te brengen over dit thema.

Bekende gastsprekers vanuit het hele land zullen ons gedurende deze dagen inspireren met hun woorden, en met de Wil van Allah zullen zij een gewichtige boodschap achterlaten bij de bezoekers. Ook is bij dit grote evenement rekening gehouden met de doven en slechthorenden. Alle activiteiten die plaatsvinden tijdens de conferentie zullen vertolkt worden door een doventolk.

Wij hopen jullie dan ook allen te verwelkomen op deze conferentie.

Wij vragen Allah om onze daden te zuiveren en te accepteren, en om ons allen in Genade aan te nemen. Moge Allah deze conferentie zegenen en er meer laten volgen!

Team al-Yaqeen
12 februari 2012 


Doorsturen

|


Print

|

6574 keer gelezen

|