Nieuws

Bijbel ontdekt met aankondiging komst Mohammed
29 februari 2012

Een “geheime” Bijbel waarin de komst van de Profeet Mohamed (vrede zij met hem) door Jezus (vrede zij met hem) wordt voorspeld heeft de interesse gewekt van het Vaticaan.

Het 1500 jaar oude, in leer gebonden boekdeel, bevat de eerste leringen waarmee Jezus is gekomen en zijn voorspelling van de komst van Mohammed.

De goudgeletterde handgeschreven tekst, met een waarde van 14 miljoen pond, is opgeschreven in de oorspronkelijke taal van Jezus, het Aramees. Een kopie van één pagina wordt geschat op 1,5 miljoen Engelse pond.

De op dierenhuid geschreven tekst is ontdekt door de Turkse politie tijdens een anti-smokkel operatie in 2000 en is door de Turkse staat 12 jaar verborgen gehouden.

Volgens berichten zou Paus Benedictus XVI het 1500 jaar oude boek willen zien, die door velen wordt beschouwd als het Evangelie van Barnabas.

De Turkse minister van Cultuur en Toerisme, Ertugrul Gunay, zegt dat het boek een authentieke versie van de Bijbel kan zijn die door de kerk verworpen wordt, vanwege de sterke overeenkomsten met de Islamitische visie op Jezus.

Bron:

http://www.thenewstribe.com/2012/02/26/bible-in-which-jesus-predicts-coming-of-prophet-muhammad-unearthed-in-turkey/

Team al-Yaqeen
29 februari 2012


Doorsturen

|


Print

|

9704 keer gelezen

|